Фідобанк виводять з ринку

Фідобанк виводять з ринку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголошує про пошук потенційних інвесторів для виведення з ринку неплатоспроможного "Фідобанку".

Про це інформує прес-служба Фонду.

"На підставі рішення Національного банку України від 20 травня 2016 року №8 "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Фідобанк" до категорії неплатоспроможних" виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 20 травня 2016 року №783 "Про запровадження тимчасової адміністрації у ПУАТ "Фідобанк" та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку". У зв'язку з цим фонд повідомляє про проведення пошуку осіб, які зацікавлені бути залученими до виведення неплатоспроможного банку з ринку", - йдеться в повідомленні.

Фонд гарантування пропонує попередньо кваліфікованим особам наступні способи виведення неплатоспроможного банку з ринку: ліквідація банку з відчуженням у процесі ліквідації всіх або частини його активів і зобов'язань на користь приймаючого банку, створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов'язань неплатоспроможного банку і подальшою ліквідацією неплатоспроможного банку, продаж неплатоспроможного банку інвестору тощо.

Як повідомлялося, 20 травня 2016 року НБУ ухвалив рішення зарахувати "Фідобанк" до категорії неплатоспроможних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-