Уряду доведеться

Уряду доведеться "попітніти" заради ажіотажу на приватизацію - Білоус

Укрінформ
Кабінету міністрів необхідно працювати разом з Фондом державного майна аби підняти ажіотаж на приватизацію українських підприємств.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив голова ФДМУ Ігор Білоус.

"Про ажіотаж напевно рано говорити, нам треба досить багато працювати разом з урядом та іншими міністерствами, з підготовки об'єктів приватизації. Саме від підготовки залежатиме інтерес інвесторів, як національних, так і закордонних. На сьогоднішній день інтерес дуже низький, ОПЗ є винятком з цього переліку, ОПЗ є не тільки українським підприємством, а є стратегічним об'єктом на глобальному ринку мінеральних добрив", - сказав Білоус.

Він також запевнив, що сьогодні серед інвесторів, які мають зацікавленість на приватизацію ОПЗ немає бізнесменів Дмитра Фірташа та Ігоря Коломойського.

"Сьогодні серед інвесторів немає цих шанованих людей (Фірташа та Коломойського - ред.). Можливо, в майбутньому у нас з'являться інші інвестори, яких ми будемо аналізувати, щодо того допускати або не допускати їх до конкурсу, і тоді я буду давати інформацію. Поки їх немає, є тільки іноземці", - підсумував він, запевнивши, що російські компанії не зможуть брати участь в приватизації заводу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів сьогодні затвердив умови приватизації Одеського припортового заводу. ФДМУ запропонував стартову ціну за 99,567% ОПЗ 13,175 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-