Нафта Brent пішла на спад

Нафта Brent пішла на спад

Укрінформ
Ціни на нафту знижуються у четвер на фоні поступового відновлення видобутку у канадському регіоні нафтових пісків, після різкого зростання у попередню сесію, коли Управління енергетичної інформації (EIA) США повідомило про несподіване падіння запасів за минулий тиждень.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ф'ючерси на нафту Brent просіли на 0,27 відсотка до $47,47 за барель, ф'ючерси на West Texas Intermediate (WTI) - на 0,19 відсотка до $46,14 за барель.

На думку трейдерів, спад можна пояснити фіксацією прибутку після різкого зростання цін на Brent на $2,95 у середу, коли уряд США повідомив про скорочення запасів.

За даними EIA, запаси нафти у США знизилися за тиждень, що завершився 6 травня, на 3,41 мільйона барелів до 539,9 мільйона барелів, в той час як аналітики очікували підвищення на 0,71 мільйона барелів.

Між тим ефект від новин переважив дані про очікуване зростання виробництва в регіоні нафтових пісків у Канаді після збоїв, пов'язаних з лісовими пожежами, які скоротили виробництво більш як на 1 мільйон барелів на день.

Станом на 9:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 47,50 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 47,30 долара за барель, що на 30 центів нижче рівня закриття торгів ($47,60).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-