Ощадбанк відкрив 300 відділень нового формату

Ощадбанк відкрив 300 відділень нового формату

Укрінформ
Ощадбанк відкрив 300 відділень нового формату. Оновлена мережа Ощадбанку вже перевищує мережі деяких провідних банків України, зокрема більшості банків першої десятки, повідомляє прес-служба банку.

 «Оновлення мережі - одна з головних реформ в Ощадбанку. Це, по суті, народження нового сучасного європейського банку. Такі установи працюють в рази ефективніше, а люди більше задоволені рівнем обслуговування.  Архаїчна мережа радянських ощадкас неминуче відходить у минуле»,  -  зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

За даними прес-служби, ТОП-5 міст із найбільш розвинутою мережею нових відділень - Київ, Харків, Львів, Дніпропетровськ і Одеса.

Відділення Ощадбанку нового формату - не лише сучасний дизайн приміщення, а й новий підхід до роботи, нова операційна модель, нові стандарти обслуговування клієнтів. У таких відділеннях передбачено зручні зони очікування та обслуговування клієнтів, електронне управління чергою, кімнату для переговорів, зону самообслуговування з інформаційно-платіжним терміналом та банкоматом, телефон для прямого зв‘язку з Контакт-центром.

Мережа Ощадбанку нараховує майже 4,5 тис. установ. Серед них 300 відділень нового формату, 4 інклюзивних відділення, що адаптовані для обслуговування людей з особливими потребами, 5 мобільних - два пересувних мобільних підрозділи на базі броньованих автомобілів КрАЗ і три мобільних броньованих відділення, які працюють на території гуманітарно-логістичних центрів у Донецькій та Луганській областях. В 2016 році банк продовжить модернізацію мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-