Росія тримає на кордонах вантажівки з ласощами «КОНТІ» та «АВК»

Росія тримає на кордонах вантажівки з ласощами «КОНТІ» та «АВК»

Укрінформ
Російська Федерація утримує на російсько-грузинському та російсько-азербайджанському кордоні близько 20 автомобілів українських перевізників, що здійснюють перевезення кондитерських виробів до цих країн.

Про це повідомляє Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України (АсМАП).

«На сьогодні в пунктах пропуску російсько-грузинського та російсько-азербайджанського кордону затримується близько 20 транспортних засобів українських перевізників, які здійснюють перевезення кондитерських виробів з України до Грузії та Азербайджану», - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо АсМАП, причиною затримання транспортних засобів з товаром, які вже практично завершили транзит територією Російської Федерації, став лист «Роспортебнадзора» РФ від 05.09.2014 р. стосовно заборони на ввезення до РФ кондитерських виробів окремих українських виробників (АТ «ВО «КОНТІ» та компанії «АВК»).

«Причина неочікуваних та неузгоджених дій митних органів п/п «Верхній Ларс» з підрозділами, розташованими на українсько-російському кордоні, не відома. Останнім часом транзит зазначених товарів здійснювався без обмежень», - зазначають в Асоціації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-