У Rothschild сказали, коли була підписана угода про Roshen

У Rothschild сказали, коли була підписана угода про Roshen

Укрінформ
У Rothschild Trust підтвердили, що 14 січня 2016 року підписали угоду про передачу їм управління пакетом акцій Президента України Петра Порошенка у компанії Roshen.

Про це на офіційний запит Укрінформу повідомила представниця Rothschild Wealth Management & Trust Емма Різ (Emma Rees).

"У принципі, ми ніколи не коментуємо (рішення. - Ред.) окремих осіб або відносини з клієнтами, але в цьому випадку ми були уповноважені нашим клієнтом, щоб підтвердити, що Rothschild Trust був призначений паном Порошенком в якості довіреної особи у сліпому трасті, для зберігання своїх акцій в Roshen", - зазначила вона.

За словами представниці Rothschild, у результаті підготовчої роботи, що тривала більше 12-місяців, відповідну трастову угоду було підписано 14 січня 2016 року. 

"Договір було оформлено відповідно до міжнародних стандартів передачі політиками активів у траст на час дії їхнього мандату", - підкреслила Емма Різ, додавши, що інші деталі співпраці Rothschild та Петра Порошенко оприлюднені не будуть.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко після вступу на посаду глави держави найняв для продажу своїх активів інвестиційну компанію Rothschild і ICU. Однак через відсутність покупців 14 січня 2016 року президент заявив, що передав свою частку у корпорації Roshen у незалежний сліпий траст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-