Екс-голова МВФ вказав Гонтаревій на проблеми

Екс-голова МВФ вказав Гонтаревій на проблеми

Укрінформ
Екс-очільник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан заявив, що у проведенні реформ в Україні Нацбанк - один з лідерів.

Про це повідомляє прес-служба НБУ за підсумками зустрічі голови Нацбанку Валерії Гонтаревої з наглядовою радою ПАТ "Банк Кредит Дніпро".

"Очевидно, що в проведенні реформ в Україні Національний банк - один з лідерів. Банківська система стає прозорішою та більш стійкою за рахунок підвищення якості контролю та нагляду за діяльністю банків", - зазначив Стросс-Кан.

Він також підкреслив, що є ще багато невирішених проблем: "Проблеми обмеженого кредитування промисловості та малого і середнього бізнесу, висока залежність ринку від зовнішніх та внутрішніх ризиків. Вважаю, що не дивлячись на всі труднощі, Україні пора починати активніше боротися за свій добробут і розвиток у всіх напрямах".

Нагадаємо, членами наглядової ради ПАТ "Банк Кредит Дніпро" нещодавно стали відомі міжнародні економісти та фінансисти: екс-голова МВФ (2007 - 2011) Домінік Стросс-Кан; шведський економіст, старший науковий співробітник Atlantic Council Андерс Ослунд; французький економіст та дипломат, президент Rothschild Conseil International (1999 - 2004) Жан-П'єр Сальтьєль та засновник та керуючий партнер компанії 4I Capital Partners Алекс Мунтяну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-