Уряд передав у НАБУ матеріали щодо зловживань у держкомпаніях

Уряд передав у НАБУ матеріали щодо зловживань у держкомпаніях

Укрінформ
Кабінет міністрів передав матеріали про зловживання на державних підприємствах «Укргідроенерго», «Укрспирт», «Центренерго», Державній продовольчо-зерновій корпорації, Об'єднаній хімічній компанії та інших компаніях до Національного антикорупційного бюро, органів прокуратури та правоохоронних органів.

Про це глава уряду Арсеній Яценюк сказав у «10 хвилинах із Прем'єр-міністром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За результатами проведених ревізій Кабінет міністрів передав всі необхідні матеріали до Національного антикорупційного бюро, органів прокуратури та правоохоронних органів з метою порушення відповідних кримінальних проваджень, частина з яких вже порушена і розслідується», - наголосив Яценюк.

Зокрема, урядом передано матеріали щодо зловживань в компанії «Укргідроенерго», «Укрспирт», «Центренерго», Державній продовольчо-зерновій корпорації України, Об'єднаній хімічній компанії та низці інших державних компаній.

Нагадаємо, під час позачергового засідання уряду голова Державної фінансової інспекції України Лідія Гаврилова повідомила, що Держфінінспекція знайшла у топ-25 держпідприємств порушень на загальну суму 7,5 млрд гривень. Прем'єр-міністр доручив підготувати відповідні звернення до правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-