На Московський автосалон не приїдуть провідні виробники

На Московський автосалон не приїдуть провідні виробники

Укрінформ
Більшість найбільших світових автовиробників відмовилася від участі в Міжнародному московському автосалоні, який пройде в серпні 2016 року.

Про це повідомляє портал Autonews.ru з посиланням на наявний у нього перелік учасників салону, який складається Комітетом автовиробників Асоціації європейського бізнесу.

"На Московському міжнародному автосалоні, який відкриється в "Крокус-Експо" у серпні 2016 р., не буде представлена більшість провідних автомобільних брендів. Найбільше мотор-шоу Росії пропустять Toyota, Lexus, Volkswagen, Skoda, BMW, Audi, Honda, Acura і Volvo", - повідомляє Autonews.ru.

Деякі бренди ще не прийняли рішення про участь в Московському автосалоні, але й не відмовилися. Серед них Ford, Chery, Ferrari, Isuzu, Maserati, Porsche, SsangYong, Subaru і російська компанія ГАЗ.

Експерти говорять, що компанії раніше засумнівалися в ефективності подібного стимулювання інтересу аудиторії до своїх брендів. Участь в Московському автосалоні в середньому коштуватиме 1-3 млн дол., говорили вони, а реального результату від цих витрат може й не бути.

За даними Асоціації європейського бізнесу (АЄБ), продаж легкових автомобілів і LCV (легких комерційних автомобілів) в Росії у 2015 році змешився на 36%, до 1,6 мільйонів штук. У 2016 році АЄБ очікує подальшого зниження продажу на російському ринку - до 1,53 мільйона автомобілів.

При цьому на тлі загального спаду на авторинку в 2015 році було зафіксовано зростання продажу в преміальному сегменті. Так, компанія Porsche оголосила, що її продаж в РФ зріс за рік на 12%, а Rolls-Royce відзвітував про рекордний продаж своєї продукції в РФ з 1910 року, не  назвавши при цьому точну кількість реалізованих автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-