Новий патронний завод повністю забезпечить армію

Новий патронний завод повністю забезпечить армію

Укрінформ
Запуск будівництва нового патронного заводу в Україні планується вже цього року.

Про це заявив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Я думаю, що вже цього року, як ми й обіцяли два роки тому, ви дізнаєтеся першу інформацію про патронний завод, який забезпечить нашу армію і країну», - зазначив Романов.

За його словами, роботи щодо створення об'єкту тривають за графіком, і єдиним фактором, який може його порушити, є фінансування проекту.

«Ми вже звернулися до відповідних органів державної влади і повідомили, що всі роботи, які були в компетенції Укроборонпрому, завершені. І ми готові до реалізації вже безпосередньо будівельної частини», - наголосив Романов.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо місця розташування, він сказав, що завод розташовуватиметься «у Центральній Україні».

«Ми вже розглядали виробничі площадки, вони нами вже визначені. З проектантами, постачальниками обладнання вся робота проведена, тобто питання стоїть лише за фінансуванням», - підкреслив керівник Укроборонпрому.

Він також зауважив, що є ряд людей, які працювали на Луганському патронному заводі, переїхали на територію вільної України, і потенціал яких може бути задіяний на новому виробництві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-