На Банковій сказали, що пришвидшить український бізнес

На Банковій сказали, що пришвидшить український бізнес

Укрінформ
Адміністрація Президента та бізнес-кола  вважають реформу сфери електронних комунікацій громадян з державою (C2G), бізнесу з державною (B2G), бізнесу з бізнесом (B2B) та сфери електронних довірчих послуг необхідними та такими, що відповідають стандартам ЄС.

Про це в ході круглого столу «Реформа електронної ідентифікації та довірчих послуг в Україні» в Укрінформі заявив заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.

«Державна влада разом з представниками українського бізнесу прямо зацікавлені у проведенні реформи сфери юридично значимих електронних послуг. Це означатиме запровадження послуг електронного документа, електронного підпису, електронної печатки, електронної зареєстрованої пошти, електронного часового штемпеля, електронного сертифікату веб-сайту та електронної ідентифікації громадян», - сказав Шимків.

При цьому він сподівається, що така реформа прискорить бізнес-процеси в Україні та допоможе виконати Угоду про Асоціацію з ЄС у частині інтеграції у єдиний цифровий ринок ЄС.

«Через відсутність юридично оформленого електронного документообігу наші компанії втрачають мільярди, які могли б заробити на світових ринках. Тому така реформа необхідна, тому така реформа принесе додаткові прибутки українському бізнесу. Таким чином ми і виконаємо Угоду про Асоціацію з ЄС у частині інтеграції у єдиний цифровий ринок ЄС», - наголосив Шимків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-