В Укрзалізниці вирішили проблеми з пальним - Бланк

В Укрзалізниці вирішили проблеми з пальним - Бланк

Укрінформ
Ситуація з постачанням дизпалива для «Укрзалізниці» (УЗ) врегульована.

Про це заявив в.о. генерального директора УЗ Максим Бланк.

"Керівництво "Укрзалізниці" взяло під особистий контроль ситуацію, яка склалася навколо поставок дизпалива для залізничної галузі. У зв'язку зі значним зменшенням запасів дизпалива проведені екстрені переговори з постачальником з приводу збільшення поставок. Найближчим часом проблему вирішимо", - зазначив Бланк.

В «Укрзалізниці» поінформували, що найближчими днями будуть поставлені 4 тисячі тонн дизпалива – його відвантаження вже розпочалося.

«Перевезення залізничним транспортом будуть забезпечені», - додали в компанії.

Як зазначив Бланк, проблема з пальним виникла через тимчасові недоліки у роботі підприємства "Укрзалізничпостач", відповідального за матеріально-технічне забезпечення залізниці. "Винні будуть притягнуті до відповідальності", - пообіцяв Бланк.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про критичне скорочення запасів пального на «Укрзалізниці» - до 1100 тонн при добовому споживанні у 800. Ситуація склалася нібито через порушення в тендері на поставку пального, нещодавно проведеного компанією «Укрзалізничпостач». Повідомляється, що у компанії - переможця тендеру, ймовірно, були проблеми з дозвільною документацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-