Помер заступник голови Нафтогазу Тодійчук

Помер заступник голови Нафтогазу Тодійчук

Укрінформ
Заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Олександр Тодійчук помер на 62 році життя.

Про це Укрінформу повідомили в НАК "Нафтогаз України".

«Сьогодні вранці його не стало», - сказали в організації.

Свої співчуття з приводу передчасної смерті Олександра Тодійчука висловив колектив ПАТ «Укртранснафта», зі створенням і становленням якого був тісно пов'язаний життєвий шлях заступника голови правління "Нафтогазу". 

"Олександр Сергійович був справжнім сином свого народу та щиро вболівав за майбутнє України, все своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч", - зазначили  в "Укртранснафті".

Там також підкреслили, що у роботі Олександр Тодійчук "щедро ділився своїм досвідом, допомагав людям, завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Порядність і чесність - це найголовніші риси характеру Олександра Сергійовича".

"Низько схиляємо голову перед відходом у вічність в самому розквіті сил і творчої енергії людини, яку ми поважали і шанували за мудрість, професіоналізм, далекоглядність, доброзичливість. Розділяємо біль тяжкої втрати з сім'єю та друзями Олександра Сергійовича та глибоко сумуємо з приводу його смерті. Світла пам'ять про цю чудову Людину завжди житиме в наших серцях", - йдеться у співчутті.

Олександр Тодійчук з 30 квітня 2014 року працював на посаді заступника голови правління НАК «Нафтогаз України». До цього він очолював правління ВАТ «Укртранснафта» в 2001-2004 рр. і в 2005-2006 рр.

З 2008 року Тодійчук був президентом МГО "Київський міжнародний енергетичний клуб" Q-Club ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-