Клюєв купив компанію «Танталіт» за взяті у кредит гроші

Клюєв купив компанію «Танталіт» за взяті у кредит гроші

Укрінформ
Народний депутат від Партії регіонів Сергій Клюєв купив купив компанію «Танталіт» за 146 мільйонів гривень за взяті у кредит гроші.

Про це у вівторок на прес-конференції заявив сам Клюєв, повідомляє Укрінформ.

«Це мої особисті кошти плюс я трохи позичаю, кредит беру у своїй компанії «Укрпідшипник», - сказав Клюєв.

За його словами, сума контракту становить 146 млн грн. «Це те, що йде за контрактом за акції компанії, я ж купую не об'єкт нерухомості, я купую акції компанії, яка має свій баланс, там ще є велика кредиторська заборгованість, яка висить на балансі, у багато разів перевищує суму покупки», - додав нардеп.

Клюєв також поінформував, що на великій території поблизу Києва, яка належить компанії, уже є значна інфраструктура. «Це і дороги, і підстанція, і гольф-поле, і вертолітний майданчик тощо», - сказав Клюєв. Потенціал великий, зазначив він, необхідно визначатися, що тут робити далі: «що будувати, що добудовувати, а що меже призупинити».

Парламентарій також підкреслив, що для нього це комерційний проект і він розраховує здійснювати там житлове будівництво з наступною реалізацією об'єктів.

Клюєв зауважив, що мав розмову з Президентом України Віктором Януковичем, перш ніж купити акції компанії (відомо, що на цій земельній ділянці Адміністрація Президента орендує ряд споруд - Ред.). «Він сказав, що буде радий такому сусіду... і після цього я остаточно вирішив», - сказав нардеп.

Новий власник компанії «Танталіт» сказав, що не бачить необхідності змінювати умови оренди для Адміністрації Президента, на його думку, «тут питань не повинно бути». За словами Клюєва, якщо в АП виникне бажання взяти в оренду на цій території ще якісь об'єкти, він зробить це з великим задоволенням і не очікує від цього жодних преференцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-