На Донеччині розробляють Стратегію розвитку до 2027 року

На Донеччині розробляють Стратегію розвитку до 2027 року

Укрінформ
У Донецькій області почалась розробка Стратегії розвитку до 2027 року, головним завданням якої є збереження людського потенціалу регіону.

Про це у середу повідомили в Донецькій ОДА.

«У Краматорську під головуванням голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця пройшло спільне засідання координаційної групи з розробки проектів Стратегії розвитку області у 2020-2027 роках. Участь у засіданні взяли керівництво Донецької облдержадміністрації, представники об’єднаних територіальних громад, громадських організацій, бізнесу та міжнародних організацій», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Куць розповів про деталі стратегії розвитку Донеччини

Куць підкреслив, що головним завданням Стратегії є «збереження людського потенціалу Донеччини», для чого треба сконцентруватися на напрямках, які мають глобальний вплив на область.

Під час засідання був затверджений організаційний план розробки Стратегії та склад робочих груп і підгруп.

Відповідно до затвердженого плану розробки Стратегії, її базовий варіант представлять для громадських обговорень у вересні поточного року, і вже у жовтні планується провести спільне засідання координаційної групи, яка розгляне та затвердить остаточний варіант документу.

Читайте також: На Донеччині учасникам бойових дій нададуть більше двох тисяч земельних ділянок

Очільник області попросив членів робочих груп, представників місцевої влади та громадськість серйозно підійти до розробки цього важливого для області документу.

«Стратегія розвитку області має врахувати не лише особливості та потреби кожного куточка Донеччини, а й світові тенденції; стати «живим» інструментом для реалізації спільного бачення нашого майбутнього», - підкреслив Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-