На Донеччині шахраї взяли моду представлятися

На Донеччині шахраї взяли моду представлятися "радниками Жебрівського"

Укрінформ
У Донецькій області орудують шахраї, які, називаючись радниками голови Донецької обласної ВЦА Павла Жебрівського, "наполегливо рекомендують" перерахувати кошти на відпочинок дітей.

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної  адміністрації Павло Жебрівський у Facebook

"Увага! На Донеччині під виглядом благодійників орудують шахраї! Як мені доповідають, в області з'явилася група шахраїв, які надсилають листи або телефонують керівникам великих підприємств, організацій, фермерських господарств і, називаючи себе моїми радниками чи помічниками моїх заступників "наполегливо рекомендують" терміново перерахувати кошти нібито для того, аби відправити на відпочинок дітей соціально вразливих категорій", - написав Жебрівський.

Він заявляє, що ніяких радників чи заступників на збір коштів не відправляв і не буде відправляти; доручень збирати кошти з бізнесу на оздоровлення дітей чи ще на якісь потреби також не давав і не даватиме.

Читайте також: СБУ накрила злочинну групу, що підробляла документи для отримання робочих віз

"До кого надійдуть такі листи чи пролунають такі дзвінки - негайно повідомляйте облдержадміністрацію (телефон приймальні 0626485491) та правоохоронні органи", -  зазначив Жебрівський.

За його словами, він уже дав доручення правоохоронцям невідкладно й жорстко реагувати на такі факти.

Жебрівський також розмістив на сторінці скан листа від благодійної організації "Благодійний фонд "Громада України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-