"Маріуполь" зіграє замість "Динамо" зі збірною ветеранів

Укрінформ
Футбольний клуб "Маріуполь" зіграє у неділю на полі стадіону "Іллічівець" товариський матч зі збірною ветеранів українського футболу.

Про це повідомляється на сайті ФК "Маріуполь". 

“Сьогодні на нашому стадіоні мав відбутися матч 7 туру Української прем'єр-ліги "Маріуполь" - "Динамо". Проте київська команда до Маріуполя так і не прибула, тому матч, ймовірно, не відбудеться. Проте свято футболу у нашому місті все-таки буде. Замість "Динамо" на поле стадіону "Іллічівець" вийде збірна ветеранів українського футболу", -  йдеться у повідомленні.

Товариський матч орієнтовно почнеться о 17:30.

Наголошується, що у складі збірної в Маріуполі гратимуть зірки українського футболу 90-х і 2000-х років: Ігор Шуховцев, Святослав Сирота, В'ячеслав Шевчук, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Юрій Максимов, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Андрій Воробей, Андрій Воронін, Олександр Косирін.

"Для тих жителів нашого міста, які купили квиток на матч "Маріуполь" - "Динамо" і не захочуть подивитися гру легенд українського футболу, наш клуб у рамках своєї соціальної відповідальності пропонує звернутися у каси стадіону або спорткомплексу "Іллічівець" і здати квитки: ми повернемо вам гроші і вибачимося. Для тих уболівальників, які прийдуть на стадіон в неділю, ми зробимо справжнє футбольне свято!", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київське "Динамо" не приїхало до Маріуполя, матч не відбудеться - ЗМІ

Разом з тим, на сайті "Динамо" повідомляється, що клуб готовий зіграти календарний матч 7 туру УПЛ з ФК "Маріуполь" саме у місті Маріуполь. Проте, це може статися "відразу після нормалізації оперативної обстановки на Маріупольському (Приморському) напрямі і надання поточних оперативних листів від органів СБУ і Головного управління Національної поліції (ГУНП) про ухвалення ними всіх можливих заходів для забезпечення безпеки перебування і пересування гравців і персоналу ФК "Динамо" (Київ), забезпечення безпечного прибуття і перебування уболівальників клубу у місті Маріуполь". 

"За умови виконання вищезгаданих вимог, просимо врахувати нашу позицію з цього питання і призначити нову дату календарного матчу у місті Маріуполь", - заявили у "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-