На Другому донецькому водоводі аварія усунена, подача води поновиться в 10 населених пунктах області

На Другому донецькому водоводі аварія усунена, подача води поновиться в 10 населених пунктах області

Укрінформ
На Другому донецькому водопроводі аварія усунена, після заповнення водоводів подача води поновиться в 10 населених пунктах Донецької області.

Про це у вівторок повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу», одним з об'єктів якої є Другий донецький водовід.

«Закінчено роботи на ділянці магістрального трубопроводу Другого донецького водоводу. Після заповнення водоводів подача води в Дружківку, Костянтинівку, Новгородське, Іванопілля, Плещіївку, Щербинівку, Катеринівку, Яблунівку, Олександро-Калинове буде відновлена», - сказано в повідомленні.

У Компанії нагадали, що 7 серпня о 18 годині стався порив на магістральному трубопроводі діаметром 1400 мм Другого донецького водоводу. В результаті на 30% була скорочена подача води на Краматорськ, зупинена подача води в Дружківку, Костянтинівку, Новгородське, Іванопілля, Плещіївку, Щербинівку, Катеринівку, Яблунівку, Олександро-Калинове. Ремонтні бригади відразу ж виїхали до місця аварії. До 24 годин велися земляні роботи. Був виявлений розрив пл зварювальному шву завдовжки 4,5 метра. З 24 годин до 5.30 виконувалася підгонка сегментів. О 6.00 почалися зварювальні роботи з накладанню сегментів на пошкоджену ділянку трубопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-