У штабі АТО попередили про можливі провокації бойовиків

У штабі АТО попередили про можливі провокації бойовиків

Укрінформ
Бойовики "ЛДНР" готують чергові провокації з метою дискредитації українських військовослужбовців перед Мінськими переговорами.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Українська сторона СЦКК констатує, що напередодні чергового засідання тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України ЗМІ ОРДО і ОРЛО оприлюднили вже традиційний стандартний набір фальсифікацій, який їх представники мають намір оголосити 2 серпня в Мінську", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: АТО: бойовики вдарили з гранатометів по захисникам Новотошковского, є поранені

НФЗ заявляють про те, що "українські військові до 2 серпня планують ряд обстрілів підконтрольних Україні територій і нібито збираються звинуватити в цьому підтримуваних Росією бойовиків".

Читайте також: АТО: бойовики понад дві години обстрілювали Лебединське та Широкине

Також виходячи з повідомлення штабу, терористи призводять неправдиву інформацію про збільшення кількості обстрілу з боку ВСУ по населених районах і з використанням забороненого мінськими домовленостями зброї.

"Після таких "анонсів", як свідчать наслідки минулих подібних заяв, НЗФ ОРДО досить часто обстрілювали Авдіївку, Мар'їнку і Красногорівки, а підконтрольні їм ЗМІ висловлювали заданий "обурення" діями ВСУ", - повідомляє штаб.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-