Поліція перевіряє факт побиття тележурналіста на Донеччині

Поліція перевіряє факт побиття тележурналіста на Донеччині

Укрінформ
У Лимані Донецької області поліція проводить перевірку за фактом побиття журналіста одного з телеканалів, який намагався розборонити бійку.

Про це у понеділок повідомили в поліції Донецької області.

"Лиманські поліцейські проводить перевірку за фактом заподіяння тілесних ушкоджень журналісту одного з центральних телеканалів. В результаті комплексу оперативних заходів всі учасники конфлікту встановлені. На даний час проводяться необхідні слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці  уточнили, що до Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення від 56-річного чоловіка, який розповів, що на базі відпочинку в селищі Щурове невідомі побили його сина. На місце події була направлена група швидкого реагування, і вже у перші години роботи було встановлено картину подій.

Читайте також: У пункті пропуску на Польщу побили й обікрали поліцейських

Попередньо встановлено, що 27-річний потерпілий почув гучні крики про допомогу. Коли він підійшов ближче, то побачив компанію хлопців, що били чоловіка. Тоді він спробував зупинити бійку, в результаті чого отримав тілесні ушкодження.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За кілька годин оперативникам вдалося встановити всіх учасників конфлікту. Після проведення всіх необхідних слідчих дій, кожному учаснику конфлікту буде дана правова оцінка відповідно до чинного законодавства, констатували в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-