Нового начальника поліції Донеччини представили у Маріуполі

Нового начальника поліції Донеччини представили у Маріуполі

Фото
Укрінформ
У Маріуполі особовому складу поліції Донецької області представили нового керівника - Віталія Невгада.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області. 

"Віталій Невгад відновив роботу слідчих підрозділів, пройшов серйозний шлях від простого міліціонера, всі посади від слідчого до керівника слідчого апарата главку. Це грамотний, професійно підготовлений офіцер. Впевнений, він гідно виконуватиме свої обов’язки, підхопить та розів’є далі всі наші проекти, і поліція Донеччини піде ще далі", - відзначив попередній очільник донецьких правоохоронців В’ячеслав Аброськін.

До цього призначення Невгад обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області-начальника слідчого відділу.

Аброськін відзначив, що Невгад був одним із небагатьох правоохоронців, які за три роки добровільно приїхали служити в зону бойових дій. У зоні проведення антитерористичної операції він з грудня 2014 року.

Новий очільник поліції Донеччини наголосив, що усвідомлює всю відповідальність роботи в зоні АТО та готовий нести її разом з 4-тисячним колективом, який вважається кращим у країні та готовим виконувати будь-які завдання.

Віталій Невгад народився 10 травня 1973 року у Білоцерківському районі Київської області.

Читайте також: Аваков призначив нового начальника поліції Донецької області

Службу в правоохоронних органах розпочав у 1994 році в Білоцерківському міськуправлінні міліції. З 2010 року працював заступником начальника слідчого управління ГУМВС в Київській області.

Як повідомляв Укрінформ, В'ячеслава Аброськіна, який досі очолював поліцію Донецької області, глава МВС Арсен Аваков призначив першим заступником голови Національної поліції.

Фото: Головне управління Національної поліції у Донецькій області, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-