На “гарячому” Донецькому напрямку загинули двоє військових

На “гарячому” Донецькому напрямку загинули двоє військових

Укрінформ
Протягом минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще четверо було поранено.

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще четверо військовослужбовців отримали поранення. Ці важкі втрати припали на Донецький напрямок. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", - сказав Лисенко.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО серйозно загострилась. Так, якщо вдень противник зменшив кількість обстрілів українських позицій, то після 18 години ситуація кардинально змінилась.

Читайте також: Бойовики на Донбасі поки не готуються до наступальних дій - Полторак

Ввечері і вночі найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. Починаючи з 17.50 і фактично до 22 години бойовики зі сторони Ясинуватої та Яковлівки з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях в районі Авдіївки. Близько 21 години злочинці двічі з танків накривали опорні пункти у Красногорівці.

Також у другій половині дня бандити двічі обстріляли і житлові квартали Авдіївки. Внаслідок вибуху міни калібру 82 міліметри двоє цивільних отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-