Делегація Європарламенту дісталася Волновахи

Делегація Європарламенту дісталася Волновахи

Фото
Укрінформ
Делегація європарламентаріїв у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті та Міхаеля Галера відвідала прифронтову Волноваху.

Про це повідомляє "Еспресо.TV".

Європейські депутати побували на КПВВ "Новотроїцьке", що за 7 кілометрів від лінії зіткнення, та ознайомилися з процедурою перетину.

Делегація ЄП також відвідала меморіал жертвам Волноваської трагедії 2015 року. Як зазначили європейські депутати, по приїзді вони обов'язково розкажуть колегам, що ця війна справжня, вона триває, і треба докласти "усіх зусиль, щоб її зупинити".

Європарламентарії здійснюють візит на схід України, аби ознайомитися з ситуацією у зоні проведення АТО. Їх у поїздці супроводжують українські колеги: співголова Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Микола Княжицький, Марія Іонова та Ірина Фріз.

Вони вже зустрілися з вимушеними переселенцями та маріупольським міським головою Вадимом Бойченком, а також побачили наслідки російської агресії у Широкиному й ознайомилися з тим, як Маруполь охороняється з моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-