Тука привітав жителів Слов'янська з третьою річницею визволення

Тука привітав жителів Слов'янська з третьою річницею визволення

Укрінформ
Заступник міністра Міністерства з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука привітав жителів та військових з З-ю річницею визволення міста Слов'янськ Донецької області від проросійських бойовиків.

Своє поздоровлення Тука оприлюднив у Facebook.

"Сьогодні - третя річниця звільнення Слов'янська від гидоти! Друзі! Від душі поздоровляю вас: і містян, і наших військових!", - наптисав Тука.

Він зазначив, що на жаль, не може сьогодні бути присутнім на святкових заходах і додав, що просить від його імені "обняти і розцілувати тих героїв 5-го блокпосту, які розтрощили терористичну групу".

"Обніміть і хлопців з 25-ки, і хлопців з 95-ки, і "дядю Сашу" - бійця "Беркуту" з Запоріжжя, з яким я так і не зміг познайомитись наочно, але про подвиг якого я пам'ятаю!", - написав Тука.

Читайте також: Суд над Штепою перенесли, з'явився лише один свідок обвинувачення

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні виповнюється третя річниця з дня визволення українською армією від проросійських бойовиків Слов’янська і Краматорська.

5 липня 2014 року о 13:00 бійцями-розвідниками 2-го батальйону Національної гвардії над міськрадою Слов’янська було встановлено український прапор. Того ж дня передові сили Національної гвардії увійшли і до Краматорська. Першими йшли розвідники та сапери, за ними – інші військові підрозділи. Визволення цих міст, які майже три місяці перебували під ворожою окупацією, стало черговою перемогою сил АТО над сепаратистськими бандформуваннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-