Відому сепаратистку, екс-проректора Донецького нацуніверситету рішенням суду видворяють з Росії

Відому сепаратистку, екс-проректора Донецького нацуніверситету рішенням суду видворяють з Росії

Укрінформ
Відому сепаратистку, екс-проректора Донецького національного університету Тетяну Мармазову рішенням Центрального суду міста Тули за порушення міграційного законодавства видворяють з Росії.

Про це написав її чоловік - екс-прес-секретар футбольного клубу "Шахтар", екс-редактор донецького випуску газети"Комсомольська правда", один з активних носіїв"російського світу" в Донецьку Руслан Мармазов на своїй сторінці в Facebook і на своєму авторському сайті.

"У цю секунду творитися жахливе беззаконня. Мою дружину Таню в Тулі тягнуть до суду і видворятимуть на Україну. На заклання СБУ. Прошу усіх, хто нас знає, про участь. Бережи вас Бог! Слава Донбасу"!, - написав він 29 травня в Facebook.

На своєму авторському сайті Мармазов пояснив, що вони з дружиною Тетяною хотіли отримати за квотою в Тульській області дозвіл на тимчасове проживання, там була "перспектива отримати РВП". Але суд їм відмовив і "підсумком стало рішення об видворенні Тані з Росії".

Сам Мармазов написав, що йому "шиють справу за опір поліції". У результаті обоє були оштрафовані судом, аТетяна Мармазова зобов'язана покинути Росію. "Судове засідання з Таней в головній ролі тривало довго. Коштувало мені додаткового сивого волосся на лисині. Закінчилося воно вироком. Теж штраф. Але все-таки івидворення з країни", - написав Мармазов.

При цьому у своєму посланні він ще раз підкреслив, що він з дружиною "однозначно люди російського світу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-