Жебрівський хоче, щоб Червоний Хрест взяв питання відновлення газопостачання до Мар’їнки і Красногорівки під свій контроль

Жебрівський хоче, щоб Червоний Хрест взяв питання відновлення газопостачання до Мар’їнки і Красногорівки під свій контроль

Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський хоче, щоб Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні взяв питання відновлення газопостачання до прифронтових міст Мар’їнка і Красногорівка під свій контроль.

Про це Жебрівський написав у середу на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо б Червоний Хрест взяв це питання під свій контроль на усіх можливих рівнях, це була б величезна допомога мешканцям Мар’їнки і Красногорівки», - зазначив Жебрівський.

Очільник області повідомив, що сьогодні із головою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманном вони обговорили питання відновлення газопостачання до Мар’їнки і Красногорівки, а також комплекс гуманітарних питань по обидва боки лінії розмежування на Донеччині. «Попросив пана Ешліманна задіяти увесь авторитет і статус Міжнародного Червоного Хреста для вирішення питання підключення газорозподільчої станції біля Мар’їнки. Минулого року, при допомозі Червоного Хреста, ми замінили понад 3 км газової труби, яка була пошкоджена внаслідок бойових дій. Залишилось підключити трубу до газорозподільної станції. На це потрібно 2 дні. Але вже рік бойовики не дають доступу до ГРС, а російська сторона в СЦКК зволікає із режимом тиші», - пояснив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-