Укрзалізниця планує відкрити пряме сполучення між Костянтинівкою та Львовом

Укрзалізниця планує відкрити пряме сполучення між Костянтинівкою та Львовом

Укрінформ
ДП «Укрзалізниця» планує відкрити пряме залізничне сполучення між Костянтинівкою та Львовом та закупити кілька десятків пасажирських вагонів, щоб запустити ще один потяг від Маріуполя до Києва.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

«Укрзалізниця таки планує відкрити пряме залізничне сполучення між Костянтинівкою та Львовом. Про це на виїздному засіданні бюджетного Комітету ВР в Краматорську повідомив представник Міністерства інфраструктури.... На засіданні комітету було також повідомлено, що УЗ планує закупити кілька десятків пасажирських вагонів, щоб запустити ще один потяг від Маріуполя до Києва», - написав очільник області.

Він нагадав, що влада регіону багато разів зверталась до Укрзалізниці та Мінінфраструктури з пропозиціями відновити сполучення між Донеччиною та Львовом. «Свого часу був же потяг «Донецьк-Львів». Зараз, наприклад, із Краматорська до Львова можна доїхати лише із пересадками. Сподіваюсь, що нарешті і цей «поїзд зрушить з місця». Схід і Захід мають мати пряме сполучення. Це принципово», - підкреслив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-