В Авдіївці оформляють опікунство над дівчатками-сиротами, батьки яких загинули при обстрілі 13 травня - Жебрівський

В Авдіївці оформляють опікунство над дівчатками-сиротами, батьки яких загинули при обстрілі 13 травня - Жебрівський

Укрінформ
У місті Авдіївка Донецької області завершується оформлення опікунства над дівчатками-сиротами, батьки яких загинули при обстрілі міста бойовиками 13 травня.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«З приводу інших питань щодо ситуації в Авдіївці: завершуємо оформлення опікунства над дівчатками, батьки яких минулого тижня загинули унаслідок обстрілів окупантів: опікунство над 4-річною дівчинкою оформила її бабця; опікунство над 7-річною – тітка», - написав очільник області.

Він додав, що йдуть підготовчі роботи із відновлення будинку, де минулого тижня загинули люди, потребує ремонту також і квартира, де проживає бабця-опікунка, і пообіцяв допомогти і з цим.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня ввечері під час обстрілу бойовиками міста Авдіївка з артилерійської системи калібру 122 мм один снаряд влучив у будинок мирних мешканців, в результаті чого четверо цивільних осіб загинули на місці, одного місцевого мешканця було важко поранено, наразі він лікарні. Після обстрілу цього житлового будинку Авдіївки сиротами залишилися двоє маленьких дівчаток. Влада регіону практично одразу узгодила питання про опіку над 4-річною дівчинкою, яку забирає до себе її 56-річна бабуся, з опікою над 7-річною дівчинкою питання узгоджувалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-