На Донеччині внаслідок артобстрілу бойовиків горів тваринницький комплекс, загинуло понад півсотні свиней

На Донеччині внаслідок артобстрілу бойовиків горів тваринницький комплекс, загинуло понад півсотні свиней

Укрінформ
У Бахмутському районі Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу бойовиків горів тваринницький комплекс, загинуло понад півсотні свиней.

Про це у понеділок, 15 травня, повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

«14 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що 13 травня приблизно о 23:00 внаслідок артилерійського обстрілу тваринницького комплексу, що знаходиться в с. Новолуганське Бахмутського району, сталось займання покрівель трьох будівель свинарників», - йдеться у повідомленні.

На місці пожежі рятувальники встановили, що внаслідок 28 влучень по території комплексу були пошкоджені 19 будівель та 2 прибудови внаслідок чого загинули 54 свині. Також сталось займання з подальшим тлінням утеплювача покрівель трьох свинарників цеху відгодовування на загальній площі 6480 кв.м.

На місці події працювали рятувальники з двох державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління, а також піротехніки ДСНС, 14 травня о 15.25 пожежа була остаточно ліквідована.

За фактом обстрілу тваринницького комплексу відкрите кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація – ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-