На Донеччині сума додаткових надходжень на ремонт доріг вже склала майже 70 млн грн – Жебрівський

На Донеччині сума додаткових надходжень на ремонт доріг вже склала майже 70 млн грн – Жебрівський

Укрінформ
В Донецькій області за 4 місяці цього року сума додаткових надходжень від митних платежів до обласного бюджету на ремонт доріг вже склала майже 70 млн гривень.

Про це у середу повідомив на своїй сторінці у 0 голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«35 млн грн залучено додатково на будівництво та ремонт доріг в області у квітні від Донецької митниці. З початку року діє норма, згідно з якою 50% від перевиконання індикативних показників надходжень митних платежів зараховується на спеціальні фонди обласних бюджетів на розвиток доріг загального користування. Таким чином, за 4 місяці поточного року сума додаткових надходжень до обласного бюджету на ремонт доріг вже склала майже 70 млн гривень», - написав очільник області.

Він подякував підприємцям, які свою шану до Донеччини «підтверджують ділом і відгукнулись на нашу пропозицію митні операції здійснювати тут, а не на митницях сусідніх областей». «Спасибі також працівникам Донецької митниці, за надання якісного сервісу з митних формальностей», - написав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-