На Донеччині безпеку у святкові дні забезпечуватимуть понад 2 тисячі поліцейських

На Донеччині безпеку у святкові дні забезпечуватимуть понад 2 тисячі поліцейських

Укрінформ
В Донецькій області безпеку у наступні святкові дні забезпечуватимуть більше 2 тисяч поліцейських.

Про це у п'ятницю повідомили у поліції Донецької області.

«Безпеку на Донеччині у святкові дні забеспечуватимуть більше 2 тисяч поліцейських. Вулиці, парки, сквери, стратегічно важливі об’єкти та блокпости – поліція посилює заходи безпеки, аби вберегти життя кожного мешканця та гостя регіону і не допустити будь-якого сплеску панічних настроїв чи розгойдування ситуації», - йдеться у повідомленні.

Під особливою увагою правоохоронців – Маріуполь.

Сьогодні керівники всіх територіальних підрозділів поліції провели публічний інструктаж та підготували увесь особовий склад до несення служби на День примирення та пам’яті. Для забезпечення внутрішньої безпеки на вулиці вийшли посилені наряди поліції.

Максимальну увагу правоохоронці приділятимуть меморіальним комплексам та пам’ятним місцям. Цими днями у регіоні заплановано 79 заходів у 45 населених пунктах. На кожному з них будуть присутні співробітники поліції – всього майже 660 правоохоронців.

Загалом на вулиці міст та селищ вийде 550 нарядів, з яких 335 піших та 28 автопатруів, а також 46 груп швидкого реагування. Крім того, у Слов’янську, Краматорську та Маріуполі працюватимуть екіпажі патрульних.

Аби запобігти будь-якій дестабілізації ситуації, попередити провезення нелегальної зброї, в зоні АТО посилено контроль на блокпостах, автошляхах, залізничних вокзалах та автостанціях.

В обласному главку поліції створено оперативний штаб. Сюди буде надходити вся інформація з місць та відбуватися координація задіяних нарядів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-