У Маріуполі на території пологового будинку двірник знайшов живе немовля

У Маріуполі на території пологового будинку двірник знайшов живе немовля

Укрінформ
У Маріуполі на території пологового будинку двірник під деревами на землі знайшов живе немовля, закутане в ковдру і жіночу куртку.

Про це в середу повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

«Дівчинку, закутану в ковдру і жіночу куртку, під деревами знайшов двірник, який підв'язував дерева на території медзакладу, сьогодні вранці. Правоохоронці почали комплекс заходів, спрямований на встановлення місцезнаходження породіллі і з'ясування причин, які підштовхнули її, у прямому сенсі, викинути дочку", - сказано в повідомленні.

У поліції уточнили, що ця інформація в поліцію надійшла сьогодні близько 10.30 від персоналу пологового будинку. На місце події прибула слідчо-оперативна група Лівобережного відділення поліції. Встановлено, що підсобний робітник, працюючи на земельній ділянці, почув кректання і пішов на звуки. Двірник відніс немовля до приймальні пологового будинку. Дитину оглянули спеціалісти і визначили, що це дівчинка приблизно 10 днів від народження, здорова і важить близько 3 кілограмів.

"Правоохоронці опитали персонал установи і гостей, які могли стати свідками події або мають якусь інформацію. Перевіряються всі породіллі, які мали народити в цей час. Крім того, поліцейські здійснюють поквартирний і подвірний обхід будинків, що знаходяться поряд з місцем, де було знайдено немовля", - повідомила начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у Донецькій області Катерина Шнейдер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-