На Донеччині цьогоріч облаштують 200 спортмайданчиків з тренажерним обладнанням

На Донеччині цьогоріч облаштують 200 спортмайданчиків з тренажерним обладнанням

Укрінформ
В Донецькій області цьогоріч облаштують 200 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням та 85 зі штучним покриттям.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Цього року зробимо і облаштуємо на Донеччині 200 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням та 85 спортивних майданчиків зі штучним покриттям (розміром 42х22 м). У тому числі 15 тренажерних майданчиків облаштуємо при військових частинах», - написав очільник області.

Він пояснив, що на закупівлю та доставку обладнання для тренажерних майданчиків виділили з обласного бюджету 12 млн грн. На кожному такому майданчику буде 9 тренажерів на різні групи м’язів. Загалом буде встановлено 1800 тренажерів. Вчора на Донеччину прибули перші вантажівки з тренажерним обладнанням.

На будівництво 85-ти спортивних майданчиків зі штучним покриттям виділили з обласного бюджету 77,5 млн грн. Зараз завершується виготовлення проектно-кошторисних документацій і розпочинаються тендерні процедури в системі Prozorro на закупівлю штучного покриття та огорожі.

«Усі ці майданчики будуть здані в експлуатацію до 2 липня 2017 року, коли ми будемо відзначати 85-річчя утворення Донецької області. Зробимо такі майданчики біля кожної опорної школи. І це буде хорошим подарунком дітворі на шкільні канікули. Крок за кроком, спільними зусиллями зробимо нашим дітям найкращі умови для розвитку», - підкреслив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-