У Краматорську поліція нагородила першокласника, який повідомив про знахідку 14 гранат у дворі школи

У Краматорську поліція нагородила першокласника, який повідомив про знахідку 14 гранат у дворі школи

Укрінформ
У місті Краматорськ Донецької області поліцейські нагородили першокласника, який повідомив про знахідку 14 гранат у дворі школи.

Про це в понеділок інформували у Краматорському відділі поліції Донецької області.

«Заступник начальника Краматорського відділу поліції Андрій Друмов вручив першокласникові, 7-річному Івану, почесну грамоту і пам'ятний подарунок за правильні дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів, що могли обернутися трагедією», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у вихідні у Краматорський відділ поліції зателефонувала жінка і повідомила, що її 7-річний син, гуляючи разом з друзями, у дворі школи № 3 поблизу огорожі знайшов у коробці предмети, схожі на гранати. Дитина знала, яку небезпеку можуть становити боєприпаси, і відразу розповіла про знахідку матері.

На місце події виїхали правоохоронці й оточили територію. У коробці знаходилося 7 гранат РГД-5 і 7 гранат Ф-1. У бойових боєприпасів були викручені запали, проте вони знаходилися поруч. Вибухотехніки вивезли небезпечні знахідки для подальшого знищення.

З початку бойових дій у Донецькій області через необережне поводження з вибухонебезпечними предметами загинуло 4 дітей, ще 13 було травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-