На Донеччині затримали ще одного бойовика, який займався викраденням людей та здирництвом

На Донеччині затримали ще одного бойовика, який займався викраденням людей та здирництвом

Укрінформ
У Донецькій області затримали третього бойовика, який у складі групи осіб в 2014 році займався викраденням людей та здирництвом, перебуваючи на службі у терористів.

Про це у понеділок своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Сьогодні співробітники карного розшуку поліції Донеччини в ході проведення спецзаходів в Бахмутському районі затримали третього бойовика, який у складі групи осіб в 2014 році займався викраденням людей та здирництвом, перебуваючи на службі у терористів. Двох інших було викрито та затримано ще минулої суботи», - написав правоохоронець.

Він додав, що на подвір'ї приватного будинку за місцем проживання цього затриманого був закопаний автомат, РПГ-18 «Муха» і патрони.

«Що цікаво, нещодавні вилучені 8 автоматів цієї банди мають кримське походження - були викрадені під час окупації Криму з військової частини Севастополя», - зазначив Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, у Бахмутському районі Донецької області у суботу було затримано двох бойовиків, які підозрюються у скоєнні в регіоні розбійних нападів та викраденні людей. За місцем мешкання одного з бойовиків у селі Іванівське (колишнє Красне) поліцейські виявили великий арсенал нелегальної зброї, закопаний у дворі під господарчою будівлею. Зокрема, зі схованки було вилучено 8 реактивних вогнеметів «Шмель» російського виробництва, 8 автоматів та 4 магазини до них, а також 2 ящики набоїв калібру 7,62 мм та 5,45 мм - 3480 штук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-