Європейська делегація ПРООН відвідала Бахмут

Європейська делегація ПРООН відвідала Бахмут

Фото
Укрінформ
Представники Європейської делегації ПРООН відвідали Бахмут з моніторинговим візитом.

Про це повідомила прес-служба Бахмутської міської ради. 

«20 квітня 2017 року до Бахмута завітали представники Європейської делегації ПРООН з моніторинговим візитом  по об’єктах, які реалізуються в рамках спільного проекту ЄС/ ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3», -  йдеться у повідомленні.

У складі делегації були керівник зі співробітництва Беренд де Грут, фахівець з децентралізації Бенедикт Херман, фахівець з охорони здоров'я та соціальної політики Верджінія Дамбаускайте, міжнародні менеджери проекту Соломія Стахів та Сільвія Фледчер, а також радник з питань ПРООН Маркус Бранд.

У ході зустрічі оглянуті мікропроекти, реалізовані в 2015-2017 роках. Першим об’єктом візиту стало ОСББ «Горьківське» - житловий будинок де було проведено капітальний ремонт даху та утеплення фасаду на загальну суму 616 тис. грн, у тому числі за співфінансування ПРООН - 212 тис.грн, Бахмутської міської ради - 375 тис. грн та коштів ОСББ – у розмірі 31 тис. грн.

Також представники Європейської делегації ПРООН завітали до міської ради, де оглянули результати реалізації проекту з встановлення системи відеоспостереження в публічних місцях Бахмута. Цей проект було реалізовано Бахмутською міськрадою спільно з громадською організацією «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ», загальна вартість якого склала 798 тис.грн, з яких кошти Проекту ПРООН складають 638 тис. грн, та міського бюджету 169 тис.грн.

Наприкінці візиту міський голова Олексій Рева обговорив з  керівником зі співробітництва ПРООН в Україні перспективи подальшої співпраці та висловив подяку за надану можливість  участі у Проекті ЄС\ПРООН, а Беренд де Грут високо оцінив активність громади Бахмута у цьому проекті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-