Мер Маріуполя обговорив з координатором ОБСЄ проблеми переселенців

Мер Маріуполя обговорив з координатором ОБСЄ проблеми переселенців

Укрінформ
Маріупольський міський голова Вадим Бойченко обговорив з координатором ОБСЄ в підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Тоні Фрішем проблеми внутрішніх переселенців.

Про це у вівторок повідомили в Маріупольській міській раді.

«Міський голова Вадим Бойченко зустрівся з координатором ОБСЄ у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи Тоні Фріш. Вони обговорили проблеми внутрішньо-переміщених осіб», - йдеться у повідомленні.

Бойченко зазначив, що у місті зареєстровано 100 тисяч внутрішньо-переміщених осіб, для 50 тисяч з них Маріуполь став другим домом.

Міський голова також розповів Фріш про те, що вже зроблено владою Маріуполя для того, щоб внутрішньо переміщені особи відчували себе у місті комфортно: вони отримують соціальну та медичну допомогу, але найбільш гострими проблемами для них залишаються – пошук житла та роботи.

Координатор ОБСЄ у підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи зазначив, що Маріуполь багато робить для переселенців і в цьому аспекті місто є прикладом для всієї країни. Також він підняв питання ув'язнених людей, що знаходяться по обидві сторони розмежування і після звільнення бажають повернутися додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-