У Слов'янську відкрито кримінальне провадження за фактом побиття школярки її подругами

У Слов'янську відкрито кримінальне провадження за фактом побиття школярки її подругами

Укрінформ
У Слов'янську Донецької області відкрито кримінальне провадження за фактом жорстокого побиття 14-річної школярки її подругами.

Про це в четвер повідомили в Слов'янському відділі поліції Донецької області.

«В Слов'янську за фактом отримання неповнолітньою тілесних поврежений відкрито кримінальне провадження», - сказано в повідомленні.

Зазначенл, що у поліцію звернулася 40 – річна місцева жителька і повідомила, що її 14-річну доньку побили дві дівчини.

Зі слів потерпілої, вона гуляла разом зі своїми подругами, 14 і 15 років і між ними виник конфлікт. Дівчата відвели її в безлюдне місце, побили та втекли. В результаті бійки підліток отримала тілесні ушкодження: перелом кісток носа та струс головного мозку.

Правоохоронці уточнили, що кривдниці добре відомі працівникам ювенальної превенції - обидві перебувають на обліку, а їх батьки вже притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей. Старша дівчина потрапила в поле зору правоохоронців після того, як вчинила крадіжку, і неодноразово втікала з дому. Молодша – перебуває на обліку як живе в родині, яка опинилася у складних життєвих обставинах.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських робіт або виправних робіт на строк до одного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-