У Маріуполі є 1,6 млрд грн для реалізації Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік

У Маріуполі є 1,6 млрд грн для реалізації Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік

Укрінформ
У Маріуполі презентують проекти Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік, з фінансовим забезпеченням на суму 1,6 млрд грн.

Про це у понеділок повідомили у Маріупольскій міській раді.

«Сьогодні міська влада презентує маріупольцям, депутатам і громадським діячам ключові проекти Програми соціально-економічного розвитку (ПСЕР) Маріуполя на 2017 рік. Для реалізації пріоритетних проектів є фінансове підкріплення на суму 1 млрд 600 млн грн, частка місцевого бюджету становить – 989 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в пріоритеті Програми - заходи, спрямовані на покращення сфери житлово-комунального господарства, транспортної інфраструктури, охорони здоров’я та освіти, спорту, культури, соціальної сфери, безпеки, екології, IT, розвитку нового муніципалітету тощо.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко окремо наголосив, що ПСЕР – «живий» механізм, який може доповнюватися, а кошти за проектами можуть бути перерозподілені згідно з бюджетними змінами.

Він підкреслив, що ця Програма повністю прозора, з нею можна ознайомитися на сайті Маріупольської міської ради, де детально прописані строки виконання проектів, кошти та джерела, з яких кожен проект фінансується. Крім того, місцевий бюджет захищений у всіх напрямках. Так, міська рада працює виключно через ProZorro і вже посіла перше місце в Україні за чесністю проведення закупівель. Місто також приєдналося до сервісу «Соціальний інспектор» та «Відкритий бюджет».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-