У школах Авдіївки встановили резервуари для питної води

У школах Авдіївки встановили резервуари для питної води

Укрінформ
В Авдіївці у школах та інших соціальних об’єктах встановлено 34 резервуари для питної води ємністю один кубометр.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

"Станом на сьогодні у школах та інших соціальних об’єктах Авдіївки вже встановлено 34 резервуари для питної води ємністю один кубічний метр. Оперативний штаб опрацьовує можливість закупівлі ще 10 однокубових резервуарів для питної води. На відновлення водопостачання потрібно 2-3 дні", - повідомляє прес-служба міністерства. 

До відновлення роботи Донецької фільтрувальної станції Авдіївка буде забезпечуватись водою в автономному режимі. Зокрема, у приватному секторі розташовано 5 додаткових резервуарів ємністю по 1 куб.м.

"Гуманітарна агенція ADRA придбала 6 однокубових ємностей. Ще 7 резервуарів для питної води наповнить чеська гуманітарна організація «Людина в біді (PIN)»", - йдеться в повідомленні. 

За інформацією прес-служби МінТОТ, додатково Державна служба з надзвичайних ситуацій готова доставити до Авдіївки два водовози 7 і 9 куб. м.

"ДСНС готова доставити до Авдіївки два водовози 7 і 9 куб.м. для розвезення питної води по резервуарах. Також, визначено місце забору питної води для мешканців міста. Авдіївський коксохім надає велику цистерну 17 куб.м. для забезпечення міста технічною водою. ADRA, PIN, ДСНС, волонтери поставляють питну та технічну воду", - зазначається в повідомленні. 銏躋

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-