Обстріл Авдіївки: зруйновані два будинки, травмовані двоє мирних мешканців

Обстріл Авдіївки: зруйновані два будинки, травмовані двоє мирних мешканців

Укрінформ
Внаслідок обстрілів бойовиками центру Авдіївки на  вулиці Гагаріна зазнали руйнувань два будинки. Повідомляється ще про двох постраждалих.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" з місця подій повідомила народний депутат Оксана Корчинська, інформує кореспондент Укрінформу.

"Завалилося два будинки - Гагаріна, 1 і Гагаріна, 12. В одному двоє людей, в другому була зірвана система опалення. Є ще один поранений з неважкою травмою, опіком середньої тяжкості, теж цивільний мешканець. Всі наші групи цивільних, військових медиків, парамедиків повністю мобілізовані", - сказала Корчинська.

За її словами, була травмована ще одна особа, але від госпіталізації постраждалий відмовився. Зараз в центрі міста працюють пожежні бригади.

У загиблого мешканця Авдіївки, за словами Корчинської, залишилося двоє дітей.

Також В’ячеслав Аброськін доповнив свій пост у Фейсбуці інформацією про те, що також відомо про поранення чоловіка 1984 року народження. «Станом на 19:40. Пошкоджено будинок на проспекті Центральний (колишня Карла Маркса). В багатоповерховому будинку по вул. Гагаріна обвалення перекриттів з 5-го по 3-й поверхи. На зупинці, район вул. Рубінової (колишня Семашко), отримав поранення в ногу чоловік, 1984 року народження». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-