Житель Краматорська отримав 4 роки за розкрадання лічильників тепла

Житель Краматорська отримав 4 роки за розкрадання лічильників тепла

Укрінформ
У Краматорську Донецької області місцевий житель засуджений до 4 років в'язниці за розкрадання лічильників тепла в 22-х багатоповерхових житлових будинках.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі Краматорської місцевої прокуратури.

«Краматорський міський суд повністю підтримав позицію державного обвинувачення і визнав винним чоловіка, який скоїв низку крадіжок теплових лічильників у багатоповерхових будинках міста... Суд призначив злодієві покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з відшкодуванням матеріального збитку в повному обсязі», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що в ході судових слухань встановлено, що в період з 22 вересня по 25 жовтня 2016 року 42-річний житель міста Краматорська за допомогою слюсарних інструментів незаконно проник в підвали 22-х будинків і демонтував прилади обліку теплової енергії. Таким чином зловмисник завдав матеріальної шкоди власникам викраденого майна - Краматорській міській раді та комунальному підприємству «Міст», на суму близько 300 тис. грн.

Державним обвинуваченням, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, провину чоловіка у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, доведено повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-