Блокада Донбасу: поліція порушила чотири справи

Блокада Донбасу: поліція порушила чотири справи

Укрінформ
У Донецькій області за фактами блокування залізниці відкрито чотири кримінальних провадження.

Про це повідомили у Відділі комунікації національної поліції Донецької області.

"За фактами блокування шляхів сполучення у Донецькій області відкрито 4 кримінальних провадження", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 11 лютого слідчим відділенням Торецкого відділення поліції внесено відомості в ЄРДР і розпочато досудове розслідування за кримінальним провадженням за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу України за фактом захоплення електровоза РЛ8-1401 з 47 вагонами на станції Кривий Торець у смт Щербинівка, м.Торецька Донецької області.

Раніше, 10 лютого, слідчим відділенням Торецького відділення поліції Бахмутського відділку поліції ГУНП у Донецькій області внесено відомості в ЄРДР і розпочато досудове розслідування за кримінальним провадженням за ч. 1 ст. 279 УК України за фактом блокування транспортних комунікацій на залізничному переїзді станції "Кривий Торець" у смт Щербинівка, м. Торецька Донецької області.

Перед цим 7 лютого за фактом захоплення локомотива ЧМЕЗ-1835 на залізничному переїзді, який розташований на вул. Корсунського в м. Бахмут Донецької області Артемівською місцевою прокуратурою внесено відомості в ЄРДР і розпочато досудове розслідування за кримінальним провадженням за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу України (захоплення залізничного рухомого складу), і в той же день дане кримінальне провадження передано за підслідністю до слідчого відділу Бахмутського відділку поліції для проведення подальшого досудового розслідування.

І ще 2 лютого слідчим відділом Бахмутського відділку поліції Головного управління Національної поліції у Донецькій області внесено відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань і розпочато досудове розслідування за кримінальним провадженням за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) за фактом блокування невстановленими особами в камуфльованому одязі залізничного переїзду, розташованого на вул. Корсунського в м. Бахмут Донецької області.

З метою повного, всебічного і неупередженого проведення досудового розслідування за кримінальним провадженням створено слідчо-оперативну групу, в якій задіяні працівники Торецького відділення поліції, Бахмутського відділку поліції і слідчого управління ГУНП у Донецькій області.

Нині проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин вчинених кримінальних правопорушень та зловмисників, констатували в поліції.

Як повідомлялося, 25 січня деякі представники ветеранів добровольчих батальйонів АТО оголосили про блокаду переміщення товарів на тимчасово окуповані території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-