Голова ДСНС назвав пріоритети для місцевої влади в Авдіївці

Голова ДСНС назвав пріоритети для місцевої влади в Авдіївці

Укрінформ
В Авдіївці місцева влада має зосередити зусилля на підтримці систем теплопостачання.

На цьому наголосив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін на засіданні державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ситуації в м. Авдіївка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пріоритетними завданнями для місцевих органів влади, служби цивільного захисту є підтримання функціонування систем теплопостачання міста і пошук резервних варіантів живлення міста електроенергією", - сказав Чечоткін.

За його словами, вже готовий зведений аварійно-рятувальний загін, який у разі потреби  зможе розгорнути 5 містечок життєзабезпечення та обігріву. Крім того, підрозділи з інших областей організували супровід гуманітарної допомоги для Авдіївки.

Як повідомлялося, станом на цей час з Авдіївки евакуйовано 230 осіб, у тому числі 112 дітей. У місті функціонує пункт життєзабезпечення і 3 стаціонарні пункти обігріву, забезпечують харчування 3 польові кухні. У місто вже прибуло 4 вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою у вигляді продуктів харчування загальною кількістю 32 тонни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-