У районі Старої Авдіївки поновилися обстріли - волонтер

У районі Старої Авдіївки поновилися обстріли - волонтер

Укрінформ
В районі Старої Авдіївки поновилися обстріли, за одну хвилину чути кілька обстрілів.

Про це телеканалу "112 Україна" повідомив волонтер Петро Дудник.

"Почалися обстріли. Тут, у Старій Авдіївці, їх добре чути. За одну хвилину було кілька обстрілів. В цілому паніки немає", - зазначив волонтер.

За його словами, наразі немає активної евакуації з Авдіївки.

"Я зараз перебуваю в Старій Авдіївці, якраз з колегами волонтерами-місіонерами приїхали, щоб допомогти людям. Привезли продуктові пакети, як завжди світла немає, люди потребують допомоги. Не можу сказати, що є така повальна евакуація з Авдіївки. Ми сьогодні вивезли кілька людей у Слов'янськ і зараз чекають нас десь вісім осіб, щоб ми їх відвезли в Святогірськ", - повідомив Дудник.

Як відомо, в Авдіївці через масовані обстріли передмістя та промзони вже кілька днів немає світла і газу, тепло поки подає АКХЗ. Через обстріли бойовиків не вдається почати ремонтні роботи на пошкодженій ЛЕП.

Сьогодні повідомлялося, що бригаду ремонтників ДТЕК в районі Авдіївки, яка повинна була полагодити електропостачання в Авдіївці, знову обстріляли, незважаючи на присутність патрулів СММ ОБСЄ. Глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський сподівається, що ремонт можна буде продовжити завтра.

Раніше, 1 лютого, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Євген Вілінський повідомляв, що близько двохсот чоловік було евакуйовано із Авдіївки, ще частина жителів виїхала напередодні на власному транспорті.

Ситуація в зоні АТО загострилася 29 січня. Через обстріли в Авдіївці оголошено надзвичайний стан.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-