Червоний Хрест везе до Авдіївки ковдри, матраци і свічки

Червоний Хрест везе до Авдіївки ковдри, матраци і свічки

Укрінформ
Глава МВС Арсен Аваков під час зустрічі з главою місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста домовився про активізацію співробітництва.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

"Зокрема глава місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) Алан Ешліманн повідомив, що Комітет вже направив до міста (Авдіївка - ред.) гуманітарний конвой з речами першої необхідності", - йдеться у повідомленні.

Серед них понад 3000 ковдр, 450 матраців, 1000 світильників та 2000 газових пальники. Також було надано матеріали для забезпечення житловими умовами в надзвичайних ситуаціях: пластикові захисні покриття, брезентове покриття, перев’язувальні набори, набори для накладання швів та гіпсу.

"Ми тісно співпрацюємо з управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій у Краматорську. Вдячні їм за професійну роботу та забезпечення генераторами", - зазначив Ешліманн.

Окрім цього, сторони домовилися про активізацію співробітництва. Зокрема, представники МКЧХ надаватимуть допомогу у доставці ДНК-проб із зони бойових дій до Експертного центру МВС для подальшої експертизи та ідентифікації.

Також обговорили співробітництво у питанні організації тренінгів для підрозділів поліції, Нацгвардії та Держприкордонслужби, які несуть службу поблизу зони конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-