На Донеччині в межах операції «Рубіж-2016» вилучено сільгосппродукції на 60 млн грн

На Донеччині в межах операції «Рубіж-2016» вилучено сільгосппродукції на 60 млн грн

Укрінформ
У Донецькій області в рамках операції «Рубіж-2016», спрямованої на протидію незаконному переміщенню товарів через митний кордон України, вилучено сільськогосппродукції більш ніж на 60 млн грн.
Про це у вівторок повідомили в Головному управлінні ДФС в Донецькій області.
«Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Прокуратури Донецької області, в результаті проведення моніторингу експортних операцій суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Донецької області та перевірки законності ланцюгів постачання сільськогосподарської продукції, викрито низку підприємств, які ухилялись від сплати податків в особливо великих розмірах. За вказаними фактами зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.
Зазначено, що у  ході проведення слідчо-оперативних заходів спрямованих на документування злочинної діяльності фігурантів кримінального провадження проведено 9 обшуків, за результатами яких вилучено понад 10 тис. тон сільськогосподарської продукції на загальну суму 61 млн грн, а також документи бухгалтерського, податкового, складського обліку, чорнові записи та комп’ютерну техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-