Міноборони сприятиме розслідуванню загибелі військового під час п'яної бійки

Міноборони сприятиме розслідуванню загибелі військового під час п'яної бійки

Укрінформ
Міноборони України готове надати всебічну підтримку розслідуванню смерті військовослужбовця у смт Донське Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба МОУ. 

"Командуванням військової частини спільно з групою оперативного реагування військової комендатури Волновахи та працівниками Волноваського ВП ГУ НП в Донецькій області ведеться розслідування події. Міністерство оборони України готове надати всебічну підтримку з метою об’єктивного та неупередженого проведення слідства", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області, військовослужбовець загинув внаслідок побутового конфлікту. 

"В ході конфлікту між групою чоловіків, який стався у селі Донське, військовослужбовець ЗСУ отримав смертельні тілесні ушкодження, ще двоє цивільних громадян травмовані. Усі учасники конфлікту встановлені, ведеться досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що у парку села Донське сталася бійка.

Інформація про постраждалих надійшла до Волноваського відділу поліції близько 1:00. Загиблий - 34-річний військовий, мешканець Херсону. Ще двоє жителів Волноваського району 30 та 22 років госпіталізовані.

"Конфлікт спровокувало алкогольне сп'яніння з обох сторін, яке призвело до трагічних подій. В результаті насильницьких дій військовослужбовець отримав смертельне поранення", - прокоментував подію очільник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування ведеться спільно з Військовою службою правопорядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-