У Краматорську патрульного ударили сокирою по голові. Нападників затримали

У Краматорську патрульного ударили сокирою по голові. Нападників затримали

Укрінформ
У Краматорську під час вуличної бійки постражав інспектор Управління патрульної поліції у м. Краматорську та Слов'янську, який намагався припинити правопорушення.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Донеьцкій області.

"Патрульний поліцейський, який був не на службі, став свідком вуличної бійки та втрутився, щоб допомогти чоловіку, якого лупцювали четверо невідомих. Припиняючи злочин, поліцейський отримав удар по голові сокирою. Зловмисники затримані", - йдеться у повідомленні.

Постраждалого помітив наряд патрульної поліції, що проїжджав по маршруту, викликав карету швидкої допомоги та почав переслідувати порушників. У результаті машину втікачів було блоковано і зупинено вже в іншій частині міста.

Патрульного поліцейського та іншого постраждалого краматорчанина доставлено до травматологічного відділення. Лікарі діагностували у патрульного відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, відкритий перелам черепу, і у другого постраждалого - рублену рану щоки, закриту черепно-мозкову травму.

Усі учасники бійки затримані та доставлені до Краматорського відділу поліції. За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-