У Бахмуті відкрили сервісний центр МВС

У Бахмуті відкрили сервісний центр МВС

Фото
Укрінформ
У місті Бахмут на вул. Ювілейна, 41 відкрився новий сервісний центр МВС, що заміняє МРЕВ.

Про це повідомили в прес-службі Головного сервісного центру МВС України.

"Ми прагнемо надавати однаково якісний державний сервіс по всій Україні. Усвідомлюємо, наскільки важливо, аби громадяни на сході країни отримували послуги так само комфортно та спокійно. Відкритий простір, сучасні технології та, найголовніше, клієнтоорієнтований персонал – це основні принципи діяльності сервісних центрів МВC", – зазначив під час відкриття керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Центр працює без обідньої перерви з вівторка по суботу. Безперервну роботу центру забезпечуватимуть 11 адміністраторів, серед яких також нові співробітники, що пройшли безкоштовну програму стажування та конкурс. У новому сервісному центрі МВС можна зручно та швидко зареєструвати авто, отримати або замінити посвідчення водія.

За словами Криклія усі нові центри оснащені електронною чергою, камерами відеоспостереження, спеціальним планшетом для оцінки якості надання послуг та інформаційний кіоск.

Як повідомлялося, в Україні вже працюють 10 нових сервісних центрів МВС: у Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Львівській, Запорізькій, Харківській, Вінницькій, Київській областях та місті Києві.

27 грудня новий сервісний центр МВC відкриється також у Рівненській області. А до кінця червня 2017 року нові сервісні центри МВС з’являться в усіх областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-